توضیحات

ترفند های پرورش اردک سر در خانه و مزرعه به عنوان شغلی پر سود.

پرورش اردک، شغلی پر سود است. درآمد حاصل از پرورش اردک به تعداد اردک ها و نژاد آنها بستگی دارد. درآمد پرورش اردک در خانه بین 1 تا 3 میلیون تومان است. با رشد کارتان و ایجاد مزرعه پرورش اردک درآمد شما نیز رشد می کند؛ به طوری که به درآمدهای 20 تا 30 میلیون تومانی هم دست پیدا می کنید.

عصر ما، عصر کار آفرینی است. بسیاری از افراد با سرمایه کم کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند و به سود فراوانی دست یافته اند. پرورش اردک، یکی از آن مشاغلی است که سود خوبی به دنبال دارد. اگر دوست دارید با پرورش اردک و درآمد آن آشنا شوید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

آشنایی با اردک

اردک، پرنده ای زیبا و با نمک است که در نزدیک آب و در شالیزارها به وفور دیده می شود. اردک، حیوان کم توقعی است و در برابر انواع بیماری ها مقاومت می کند. به همین دلیل است که پرورش اردک ، کاری کم ریسک و پر سود است. در مقایسه با دیگر حیوانات اهلی، سرعت رشد اردک بالا است. گوشت اردک گرم بوده و ارزش تغذیه ای آن بالا است. گوشت اردک می تواند جایگزین خوبی برای گوشت مرغ باشد؛ زیرا اردک مانند مرغ واکسینه نمی شود و هیچ گونه هورمون یا مواد مضری در گوشت اردک وجود ندارد.

تاریخچه پرورش اردک

پرورش اردک ابتدا در شهرهای شمالی ایران شروع شد. شالی کارها بعد از اتمام برداشت برنج اردک ها را داخل شالیزار رها می کنند. اردک ها آفات زمین را می خورند و با حرکت خود داخل شالیزار، نوعی شخم کشی انجام می دهند. بعد از اینکه اردک به اندازه کافی بزرگ شد، آن را می کشند و از گوشت آن برای پختن غذا استفاده می کنند. شاید شما هم تا به حال خورشت فسنجان تهیه شده با گوشت اردک خورده باشید؛ در این صورت می دانید که این غذا چه طعم خوبی دارد و گوشت اردک تا چه اندازه در خوشمزه تر کردن فسنجان تاثیرگذار است.

هم اکنون پرورش اردک، تنها به شهرهای شمالی ایران محدود نمی شود. مزرعه پرورش اردک این روزها در بیشتر مناطق ایران وجود دارد. برای پرورش اردک، باید ابتدا یک مکان مسقف در نظر بگیرید و مقداری پول برای خرید تجهیزات لازم کنار بگذارید. به علت پرطرفدار شدن گوشت اردک و تقاضای بیشتر بازار، در تمام طول سال می توانید به پرورش اردک و فروش آنها بپردازید.

ویژگیهای ظاهری

طول بدن 42 تا 49 سانتیمتر و گستردگی بالها 72 تا 82 سانتیمتر است.

از اردک های غواص متوسط جثه با تارکی برآمده، پیشانی بلند و شیبدار و منقار به نسبت دراز است.
نر و ماده متفاوت هستند و اندك تغییرات فصلی دارند. در پرندۀ نر بالغ، بدن خاکستری کمرنگ است،
سر و گردن بلوطی، سینه سیاه، نوار بالی خاکستری روشن، منقار آبی کمرنگ با قاعده و نوک تیره و چشم ها نیز قرمز رنگ است. پرندۀ ماده سر و سینهای قهوهای، منقاری شبیه به نر اما تیره تر و نوار بالی خاکستری دارد و به واسطۀ کمرنگی قاعدۀ منقار، چانه و خط چشمی، از ماده »اردک سیاه
کاکل« و »اردك سرسیاه« متمایز میشود.

پرندۀ نر در پرریزی شبیه به ماده ولی به واسطه سر و گردن خرمایی مات، سطح پشتی خاکستری تر و چشمان قرمز متمایز میشود. پرنده نابالغ شبیه به پرنده ماده است ولی یکنواخت تر و فاقد خط چشمی کمرنگ است.

ویژگیهای زیستی

تالب های آب شیرین کم عمق تا عمیق با گیاهان غوطه ور و با پوشش گیاهی
انبوه در حاشیه را ترجیح میدهد. خارج از دورۀ جوجه آوری در دریاچه های باز، استخرها، رودهای با جریان آرام و گاهی مصب ها و خلیجهای دارای پناه دیده میشود.

پرندهای اجتماعی است و خارج از
دورۀ جوجه آوری در دسته های کوچک و هنگام مهاجرت در دسته های بزرگ دیده میشود.
پروازی قدرتمند با بال زدن های سریع و آهنگین دارد و معمولاً به صورت گروهی، با فواصل نامنظم و در
خطی دراز یا » 7 » شکل پرواز میکنند. به ندرت به ساحل می آید و اغلب روی آب به استراحت میپردازد. به آرامی شنا میکند و اغلب با جهشی به داخل آب، غوص میکند.

به طور عمده از مواد گیاهی و تا حدی از مواد جانوری تغذیه میکند. برای به دست آوردن غذا بیشتر غواص میکند و یا با فرو بردن سر و گردن درون آب به تغذیه میپردازد. جوجه آوری از اواخر فروردین تا اواسط خرداد
در دریاچه ها و تالاب‌های با پوشش گیاهی انبوه در حاشیه آغاز میشود.

تک همسر است و آشیانه هایش توده‌ای از مواد گیاهی است كه آن را در بین پوشش گیاهی حاشیه ای به صورت کاملآ مستتر بنا
می‌كند و درونش را با

پرهای فراوان می پوشاند.
معمولاً 6 تا 11 و به ندرت تا 18 تخم بیضی تا نیمه بیضی، صاف، سبز کمرنگ تا خاکستری مایل به سبز و به ابعاد 2.44 × 7.60 میلیمتر میگذارد.
تفریح تخم‌ها 24 تا 26 روز به طول میانجامد. جوجه‌ها در بدو تولد پوشیده از كرك، توانمند وبرای تغذیه مستقل از والدین هستند. پرورش جوجه‌ها 50 تا 56 روز طول می‌كشد.

پراکنش و فراوانی

به طور گسترده در اغلب تالاب‌های اصلی كشور، به ندرت در شمال غرب و
به صورت کمیاب در جنوب و جنوب شرق كشور زمستان گذرانی می کند. احتمالاً به تعداد کم و به طور نامنظم در برخی تالاب‌های استانهای آذربایجان، کردستان، گیلان، مازندران و فارس جوجه آوری میکند.

وضعیت حفاظت

در فهرست پرندگان حمایت شدة جهانی و ملی قرار ندارد.

0/5 (0 نظر)
نظرات (0)
0 ★
0 امتیاز
5 ★
0
4 ★
0
3 ★
0
2 ★
0
1 ★
0

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تخم نطفه دار اردک سرحنایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا

سبد خرید فروشگاه

بسته

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

خرید کنید

ستون‌کناری
ورود و ثبت نام